Domov Eventy Xerox: 9 jesenných inovácií

Xerox: 9 jesenných inovácií

1274
0

Spoločnosť Xerox predstavuje deväť inovácií pre produkčnú tlač. Dôležitá je rýchlosť a produktivita 

Bratislava, 24. Novembra 2020 – Spoločnosť Xerox predstavila množstvo inovácií pre oblasť produkčnej tlače vrátane nových tlačových strojov, prídavnej technológie rozširujúcej možnosti tlačových zariadení aj prvkov umelej inteligencie a automatizácie. Deväť nových produktov podporuje rýchlosť a produktivitu tlače, zameriava sa tiež na zvýšenie zisku poskytovateľov tlače. 

Na online konferencii Dreams In Prints Out za účasti partnerov a klientov z celého sveta predstavila spoločnosť Xerox tieto novinky:

  • Modul Color Accelerator pre Baltoro, ktorý rozširuje aplikácie atramentovej tlače a zvyšuje automatizáciou úspory.
  • Novú fluorescenčnú ružovú farbu pre tlačový stroj Xerox Iridesse Production Press.
  • Vylepšuje tak jeho metalické, biele a jasné palety farieb.
  • Tri nové tlačiarne, ktoré umožňujú tlač vyššieho objemu, využitie viacerých médií a ponúkajú rozšírené možnosti farieb v rade VersaLink a Versant
  • Dve zdokonalenia v rýchlosti tlače pri stroji Xerox Nuvera, ktoré zlepšujú konkurencieschopnosť.
  • Software pre správu médií s podporou umelej inteligencie (AI), ktorý ponúka vysoko kvalitné obrazy s minimálnymi požiadavkami nastavenia a času zamestnancov.
  • Automatizované aktualizácie workflow pre bezproblémovú ozdobnú tlač s FreeFlow Core 6.0.

Ako líder na trhu v ponuke farebných tlačových technológií sa spoločnosť Xerox zaviazala pomáhať zákazníkom rozširovať ich podnikanie, zvyšovať produktivitu s pomocou nových technológií a chrániť ich súčasné investície novými nástrojmi a funkciami. Vylepšením digitálnej tlače Xerox poskytovateľom tlače zvyšuje ziskovosť, ponúka vyššie marže a umožňuje zákazníkom expandovať do nových oblastí. Podľa Keypoint Intelligence sa očakáva, že zlepšenie digitálnej tlače vygeneruje 25 miliárd dolárov ročne a môže zvýšiť zisk tlačových spoločností o 50 až 400 percent. Vďaka jednoduchšej, prispôsobivejšej a rýchlejšej tlači poskytujú technológie Xerox zákazníkom viac možností, aby mohli rozšíriť svoje podnikanie a zvýšiť zisk.

„Najrýchlejšie rastúcim segmentom tlače je jeho vylepšovanie a Xerox ponúka najširšiuškálu riešení, ktoré klientom pomôžu rozšíriť ich podnikanie,“ uviedla Tracey Koziol, seniorná viceprezidentka Global Offerings, Xerox. „Nové technológie a funkcie, ktoré zavádzame, rozširujú možnosti a potenciál zisku existujúcich zariadení a zavádzajú nové tlače, ktoré reagujú na dopyt po väčšom objeme a rozšírených paletách farieb. Existuje dôvod, prečo Xerox zostáva špičkou na trhu produkčnej tlače.“

Xerox Color Accelerator pre Baltoro

Platforma Xerox Baltoro™ High Fusion Inkjet Press, leader na trhu atramentových tlačiarní B3, má nový odborovo zdokonalený modul. Xerox Color Accelerator pro Xerox Baltoro HF Inkjet Press zvyšuje kvalitu tlače, rozširuje možnosti využitia jednotlivých médií a automatizácie tak, aby bola atramentová tlač využiteľná napríklad aj pre priame posielanie pošty, pohľadníc a katalógov. Vďaka inteligentnej automatizácii používa Baltoro k očisteniu atramentových hlavíc o 50 % menej atramentu ako konkurenčné tlačiarne, a tým zvyšuje čas, v ktorom môže byť stroj v prevádzke, ako aj produktivitu stroja, a súčasne poskytuje konzistentnú a spoľahlivú kvalitu tlače.

Fluorescenčná ružová pre Iridesse

Xerox ponúka najširšiu škálu farieb Beyond CMYK naprieč všetkými portfóliami, a to škálou farieb, zdobením, zmiešanými metalízami, možnosťami využiteľnosti médií a digitálneho vylepšenia jedného priechodu.

Xerox Iridesse ® Production Press pridáva do svojej aktuálnej palety Beyond CMYK ku zlatej, striebornej, bielej a čírej po novom aj možnosti tlače špeciálnym suchým fluorescenčným ružovým atramentom. Ten umožňuje poskytovateľom tlače ponúkať svojim klientom nové možnosti tlače a tým sa odlíšiť od konkurencie.

Nová tlačiareň VersaLink Graphic Arts

Najnovším prírastkom do rodiny VersaLink je Xerox VersaLink ® C8000W je cenovo dostupná vstupná brána na trh ozdobnej tlače. Vďaka bielemu, azúrovému, purpurovému a žltému toneru sú tlače výraznejšie. Príkladom využitia sú najrôznejšie obálky, lepenie okien, otlačky a štítky. Xerox VersaLink ® C8000W je malé zariadenie, ktoré ponúka čistotu a kvalitu, a vyniká nad typickou štvorfarebnou tlačou.

Dva nové Versanty

Xerox rozširuje aj radu tlačiarní Versant o dva nové stroje, ktoré podporujú tlač na širšom spektre médií a pridávajú automatizačné funkcie, ktoré nepotrebujú toľko ľudskej obsluhy a čas potrebný na nastavenie tlače.

Tlačiareň Xerox Versant ® 280 Press umožňuje tlač v strednej produkcii s možnosťami využitia hrubších médií (400 gsm) pre aplikácie, ako sú vizitky. S možnosťou All Stocks at Rated Speed (ASRS) je Versant 280 rýchlejší než akýkoľvek konkurent v tlači hrubších materiálov. Zákazníci môžu tlačiť milióny špeciálnych farieb s pomocou sady Adaptive CMYK+, ktorá využíva bielu, zlatú, striebornú, číru a fluorescenčnú látku jedinečnú pre Xerox v tejto triede produktov.

Tlačiareň Xerox Versant 4100 Press zvláda vyššie množstvo a väčšiu produkčnú záťaž

než Versant 280 a prináša tak možnosť tlače väčšieho množstva zákaziek tým, že skracuje dobu potrebnú k inštalácii a tlačí na viac typov médií než ktorýkoľvek konkurenčný tlačový stroj. Model 4100 zvláda tiež hrubší papier, až 400 gsm. Automatizovaná správa šetrí čas a znižuje ľudskú chybovosť.

Rýchlejší Xerox Nuvera

Séria Xerox Nuvera® je postavená pre prostredie s vysokou produkciou. Naši zákazníci v minulom roku vytvorili viac ako 35 miliárd výtlačkov. Produkčný systém Xerox Nuvera 157 MX a monochromatické produkčné tlačiarne Xerox Nuvera MX Perfecting Production System vylepšili rýchlosť tlače rozpoznávaním znakov magnetického atramentu (MICR), aby prekonali akúkoľvek konkurenčnú tlač. MICR, rad čísel, ktorý umožňuje určitým počítačom čítať a spracovávať informácie, je kľúčový pre spracovanie bankových, mzdových a vládnych šekov s testovaným a dôveryhodným zabezpečením Xerox Nuvera.

Efektívnosť riadená technológiami

Software pre správu médií s podporou AI. PredictPrint Media Manager Software je súčasťou nového Versant 4100 a je možné ho pridať aj do tlačového stroja Iridesse. S pomocou umelej inteligencie software automaticky identifikuje používané médium a ponúkne správne nastavenie tlače. Používatelia jednoducho naskenujú čiarový kód, umiestnia papier do zásobníka a s pomocou sprievodcu nastavením vykonajú optimalizáciu systému pre danú aplikáciu.

FreeFlow ® Core 6.0 automatizuje proces prípravy súboru na tlač a teraz obsahuje aplikáciu vylepšenia Beyond CMYK. FreeFlow Core využíva vopred pripravené pracovné postupy k bezproblémovému nanášaniu ozdobnej tlače, ako je zlato, striebro, biela, číra a fluorescenčná farba, a to bez toho, aby došlo ku zmene zdrojového súboru.

„Nové produkty a funkcie sú skvelými technologickými novinkami. Toto komplexné riešenie vítajú naši zákazníci, ktorí potrebujú rozšíriť svoje podnikanie a odlíšiť ho v ekonomickomprostredí,“ povedala Marybeth Gilbert, viceprezidentka a generálna riaditeľka spoločnosti Production Business, Xerox. „Naši zákazníci vedia, že sa môžu spoľahnúť na inovácie spoločnosti Xerox v reakcii na ich obchodné potreby.“

Dostupnosť:

  • Xerox Color Accelerator pre Xerox Baltoro HF Inkjet Press – súčasní zákazníci Baltoro si budú môcť objednať Color Accelerator od roku 2021. Noví zákazníci Baltoro môžu zadávať objednávky pre Color Accelerator od 15. decembra s predpokladaným začiatkom inštalácie v 1. štvrťroku 2021.
  • VersaLink C800W je ihneď k dispozícii na celom svete.
  • Produkčný systém Xerox Nuvera 157 MX a Xerox Nuvera 314 MX Perfecting Production System – prijímanie objednávok a dostupnosť od 1. decembra 2020.
  • Xerox Versant 280 je ihneď k dispozícii v niektorých krajinách.
  • Xerox Versant 4100 so softwarom PredictPrint Media Manager je teraz k dispozícii v niektorých krajinách.
  • Ružový suchý atrament pre Iridesse a software PredictPrint Media Manager – k dispozícii pre objednávky od 1. decembra 2020 a dostupnosť od 1. marca 2021.
  • XLS Automatic Feeding Kit pre Iridesse je ihneď k dispozícii po celom svete.

O spoločnosti Xerox

Xerox Holdings Corporation (NYSE: XRX) zlepšuje každodennú prácu. Zaoberáme sa technológiami pre pracoviská, ktoré vytvárajú a integrujú software a hardware pre malé aj veľké podniky. Xerox prináša svoje spoľahlivé a dlhodobé skúsenosti pre tých zákazníkov, ktorí sa snažia spravovať informácie ako cez digitálne, tak aj fyzické platformy. Či už to bol vynález kopírky, ethernetu alebo laserovej tlačiarne. Xerox sa stal na dlhú dobu tým, kto definuje moderné pracovné postupy. Ako prebiehajú najnovšie inovácie zistíte na www.xerox.com.

Zdroj: Xerox