Domov Eventy Heidelberg: It’s SHOWTIME!

Heidelberg: It’s SHOWTIME!

1452
0

Už 23. júna 2021 predstaví Heidelberg medzinárodnú online akciu pre digitálnych zákazníkov, ktorým predstaví množstvo nových a vylepšených ponúk v segmentoch komerčných, obalových a etiketových produktov.

Napriek zložitým podmienkam na trhu spoločnosť Heidelberger Druckmaschinen (Heidelberg) systematicky riadi vývoj inovácií pre globálny tlačiarenský priemysel. „It’s SHOWTIME“ je slogan spoločnosti pre medzinárodnú akciu pre digitálnych zákazníkov, ktorá má 23. júna 2021 predstaviť množstvo nových a vylepšených ponúk v segmentoch komerčných, obalových a etiketových produktov. Inteligentné riešenia, ktoré môžu tlačiarne využiť na ďalšie zvýšenie svojej konkurencieschopnosti, sa predvedú v krátkych priamych prenosoch. Ktokoľvek kdekoľvek na svete, kto si to želá, sa môže zúčastniť bezplatného podujatia, ktoré sa koná v ôsmich rôznych jazykoch v rôznych časoch počas dňa, súbežne s veľtrhom China Print v Pekingu. Registrácia je už otvorená.

Ludwig Allgoewer

„Inovácia je pre spoločnosť Heidelberg nevyhnutnosťou a nepretržitým procesom v jej úlohe technologického lídra, takže zákazníkom už predstavujeme našu najnovšiu inovačnú iniciatívu – zhruba deväť mesiacov po našom úspešnom týždni inovácií minulý rok na jeseň,“ hovorí vedúci globálneho predaja a marketing Ludwig Allgoewer.

Popri podujatí 23. júna budú po celom svete k dispozícii špecialisti z Heidelbergu na hĺbkové osobné diskusie s účastníkmi o prezentáciách. Každý, kto si chce dohodnúť stretnutie a porozprávať sa s odborníkmi, tak môže urobiť po registrácii.

Zabezpečte si miesto v prvom rade už teraz. Buďte pri tom, počas Showtime v Heidelbergu, v priamom prenose 23. júna 2021. Podujatie plné noviniek bude trvať hodinu. Odborníci budú k dispozícii na osobné online stretnutia, počas celého dňa podujatia.