Domov design PERGRAPHICA® Catching Feels Artist Session: Rachael Presky

PERGRAPHICA® Catching Feels Artist Session: Rachael Presky

1318
0

Online rozhovor s britskou ilustrátorkou Rachael Presky, ktorá je uvedená v kapitole “Curiosity” v lookbooku PERGRAPHICA® Catching Feels

Mondi zajtra 1.6.2021 o 10:00 usporadúva toto online stretnutie s Rachael, na ktoré sa môžete prihlásiť tu:

Práca Rachael je inšpirovaná jej každodenným životom. Rada posúva hranice všedného dňa kombináciou známych scén s neobvyklými farebnými paletami. Jej práca je ovplyvnená ľuďmi, zvieratami a vecami v jej okolitom svete a má výrazne moderný, obrazný a iluzívny štýl; od detských návrhov až po koncepčné ilustrácie pre dospelých.

Rachaelina práca v knihe Catching Feels je predovšetkým osobnou prácou. Verí, že osobná práca je neuveriteľne dôležitá pre rozvoj jej praxe, ale tiež pre propagáciu jej práce. Keď videla svoje ilustrácie vytlačené na papieroch PERGRAPHICA®, pre Rachael to znamenalo: „Papiere a koncové zušľachtenie v knihe Catching Feels naozaj vyzdvihujú moje digitálne ilustrácie, vďaka ktorým cítim, že sú skutočnejšie a poskytujú viac tradičný a umelecký dojem.“

Rachael Presky

Rachael Presky je nezávislá ilustrátorka z Veľkej Británie, ktorá sa venuje hlavne ilustrácii pre redakčný a reklamný priemysel. Jej kariéra priniesla množstvo zvratov, od študentky biomedicínskych vied až po poloprofesionálnu lyžiarku vo voľnom štýle. Rachael je prispievateľkou Adobe Stock Premium od roku 2019 a tiež sa zúčastňuje pravidelných Adobe Livestreamov, ktoré ilustrujú a animujú naživo pomocou programu Adobe Fresco.

Zistite viac o práci, štýle a inšpiráciách Rachael Presky v jej rozhovore so Zoe Truchy (Product Manager for design papers Mondi Uncoated Fine Paper). Na vaše otázky bude dosť času. Diskusia bude v angličtine.

Mondi logo