Domov design Kanovits Print Atelier: Náš najkrajší kalendár

Kanovits Print Atelier: Náš najkrajší kalendár

1077
0

V Dunajskej Strede vytvorili unikátny nástenný kalendár, tlačený s mnohými špeciálnymi efektmi.

Nový kalendár pre rok 2021 je prezentáciou technologických možností, ktoré Kanovits Print Atelier vie svojím zákazníkom ponúknuť. Výsledok je pôsobivý a zaujímavý nie len na pohľad, ale aj na dotyk. Na jednotlivých stranách kalendára nájdete tlač zlatou, striebornou či bielou farbou, ale aj farbami metalickými a priesvitným UV lakom. Je tu 10 vrstvová tlač na francúzskych a talianskych kreatívnych papieroch, tlač na pauzák a priesvitnú fóliu, laserový výsek aj laserové gravírovanie.

Je to ojedinelý produkt, vhodný okrem zavesenia na stenu aj na názornú prezentáciu toho, čo je dnes možné digitálne vytlačiť.

Základ tvoria digitálne tlače vyprodukované na stroji Xerox Iridesse Production Press, ktorý tlačí aj bielym alebo zlatým / strieborným tonerom, pričom tlače sú úplne opacitné. Výsledky tohto stroja presvedčia kvalitou a krytím. Hárky sú následne ďalej spracúvané UV lakovaním s rozlíšením až 600 x 600 dpi na stroji DUPLO DuSense DDC-810, pričom sú použité transparentné ale aj metalické reliéfne laky. Ďalej je použité laserové gravírovanie a výsek na CO2 a galvo laseroch, pričom na stránkach nechýba ani jemný laserový efekt “see-through“.

Kalendár je dostupný na objednávku na: zoltan@kanovits.com