Domov Témy Novinky a aktuality Monitor EIZO ColorEdge PROMINENCE CG3146 získal ocenenie Engineering Excellence Award 2020

Monitor EIZO ColorEdge PROMINENCE CG3146 získal ocenenie Engineering Excellence Award 2020

936
0

Renomované združenie Hollywood Professional Association (HPA) udelilo monitoru EIZO ColorEdge PROMINENCE CG3146 uznávanú cenu „Award for Engineering Excellence 2020“.

eizo.cz

ColorEdge PROMINENCE CG3146 je svetovo prvý plnohodnotný referenčný monitor HDR so vstavaným kalibračným senzorom. Joachim Zell, predseda technickej poroty HPA, blahoželá k oceneniu: „Ako predseda technickej poroty HPA pre rok 2020 som nemohol hlasovať, ale ako odborník a technológ spracovania obrazu som si samozrejme nemohol nechať ujsť príležitosť k dôkladnému zoznámeniu sa s monitorom EIZO. Niekoľkokrát som si ho vyskúšal pri svojej práci. Farebný rozsah a presnosť tónových kriviek je už v továrenskom nastavení ohromujúca. Kontrolné merania, ktoré som robil prístrojom v cene dvadsať tisíc dolárov, preukázali účinnosť automatických kalibrácií pri prepínaní medzi rôznymi farebnými priestormi a automatických pravidelných kalibrácií – namerané hodnoty ležali vždy v požadovaných medziach. Bez ohľadu na tieto moje osobné poznatky, ktoré som samozrejme porote HPA Awards nevravel, mám radosť, že tento výrobok značky EIZO presvedčil aj našu profesionálnu porotu a právom tak získal cenu HPA Engineering Award 2020.“

O združení Hollywood Professional Association:
Hollywood Professional Association je verejne prospešné združenie pre hodnotenie, zvyšovanie kvalifikácie a vzájomnú spoluprácu firiem aj samostatných členov. Zaoberá sa technickou podporou a prípravou nástrojov, infraštruktúry a technických podkladov pre profesionálnu tvorbu, predaj a archiváciu materiálov v oblasti médií a zábavného odvetvia.
Súdržnosť, zdieľanie poznatkov a hodnotení tvorí trojicu základných pilierov združenia Hollywood Professional Association pre podporu umenia, vedy a obchodu v oblasti médií a zábavy.