Domov design Antalis: Coala Interior Film

Antalis: Coala Interior Film

1245
0

Spoločnosť Antalis uvádza na trh architektonické lepiace fólie určené na renováciu alebo premenu interiérov.

Antalis predstavil Coala Interior Film, svoju novú kolekciu kreatívnych samolepiacich fólií na povrchové úpravy. Výber bol robený tak, aby vyhovel potrebám interiérových architektov, dizajnérov a spoločností zaoberajúcich sa renováciami. Kolekcia obsahuje škálu viac ako 650 povrchov, ktoré sú schopné transformovať a oživiť steny a nábytok v rôznych druhoch interiérov, či už v domácnostiach, kanceláriách, hoteloch alebo obchodoch.

Sortiment je dodávaný v ôsmich kolekciách: drevo, prírodný kameň, koža, textil, mramor, trblietky, látky alebo jednofarebné farby. Všetky tieto textúry sú tvarovateľné za tepla (je možné ich nanášať na nerovný povrch) s prieťažnosťou až do 220% ich veľkosti.

V prípade potreby ich možno potlačiť UV tlačou. Hoci sa na lepenie odporúča využiť služby profesionálneho inštalatéra, najmä ak sa dekoračné fólie majú nanášať na plochy so zaoblenými tvarmi alebo uhlami, aplikácia a teda požadovaná zmena interiéru je na väčšine povrchov rýchla – dá sa dokončiť za jeden deň bez prerušenia prevádzky v danom priestore.

Týmito samolepiacimi fóliami je možné pokryť nábytok, steny, dvere a ešte oveľa viac. Je možné dosiahnuť prekvapivé efekty, ktoré dokážu kvalitu interiéru výrazne pozdvihnúť.

Chcete dať svojim priestorom nový život?

Permanentné solventné lepidlo bez zápachu s vysokou počiatočnou lepivosťou (1,04 kg/cm po prvej hodine) je pre ľahšiu a rýchlejšiu aplikáciu v kanálikovom prevedení Bubble-Free. Jeho polymerizácia behom 24 hodín zaručuje trvalú priľnavosť k povrchu. Fólie sú odolné voči UV žiareniu a ohňovzdornosť zodpovedá normám EuroClass. Povrch je vodeodolný a má antibakteriálnu úpravu. Hrúbka fólie je podľa druhu od 200µ po 350µ, odoláva poškriabaniu a má záruku 10 rokov.

„Coala Interior Film umožňuje pohostinstvu, zábave, maloobchodu a rôznym ďalším priemyselným odvetviam rýchlo, pohodlne a nákladovo efektívne znovuobjaviť priestory. Sortiment je prirodzeným prírastkom k značke Coala, ktorej cieľom je kombinovať kvalitu, inováciu a použiteľnosť, „

komentuje Mike Collins, produktový manažér vizuálnej komunikácie spoločnosti Antalis. A dodáva:

„S nástupom nových tlačových materiálov a technológií sa trh neustále vyvíja a my chceme zabezpečiť, aby naši zákazníci využili túto obrovskú príležitosť s našimi produktmi, službami a podporou školení.“

Nemeňte svoje staré stoly. Namiesto toho ich zakryte dekoratívnymi fóliami. Potrebujete znova vymaľovať steny, ale nemôžete si dovoliť zavrieť priestory? Zakryte ich filmom Coala Interior Film Fabric a vytvorte útulné a luxusné prostredie. Uprava interiéru polepom fóliami môže pomôcť obmedziť plytvanie pri stavebných úpravách existujúcich stien a výmene nábytku. V súčasných náročných časoch je obzvlášť dôležité rýchlo občerstviť priestor alebo povrch, keď je potrebné alebo len jednoducho požadované rozlíšenie a úpravy.

Technickú príručku (v nemčine) nájdete na stiahnutie tu.

.