Domov Témy Novinky a aktuality Epson: uvádza na trh tlačiarne SureColor SC-T3100M a SC-T5100M

Epson: uvádza na trh tlačiarne SureColor SC-T3100M a SC-T5100M

958
0

Rad dostupných a kompaktných veľkoformátových tlačiarní 3v1 pre vysoko kvalitnú tlač

Epson uvádza na trh tlačiarne SureColor SC-T3100M a SC-T5100M

2. novembra 2020 – Spoločnosť Epson uvádza na trh tlačiarne SureColor SC-T3100M a SC-T5100M 3v1 pre firmy, ktoré potrebujú multifunkčné veľkoformátové tlačiarne, ale ich pracovný priestor je obmedzený.

epson

Kompaktné, spoľahlivé a cenovo dostupné 24″ a 36″ tlačiarne SC-T3100M a SC-T5100M sa obídu bez kompromisov z hľadiska tlačových možností. Tento rad je ideálny pre technické výkresy, tlač súborov CAD, geoinformačných máp GIS a širokej škály grafických materiálov pre maloobchod a pohostinstvá.

epson

Tlačiarne tejto série umožňujú skenovanie do rozlíšenia 600 dpi s jednoduchým vkladaním zhora do skeneru, ktorý verne reprodukuje dokumenty (do dĺžky 2,72 m) do mnohých formátov a bezpečne ich odosiela do rôznych cieľových zariadení; umožňujú tiež zmenu mierky kopírovaných dokumentov. Kôš pre zachytávanie naskenovaných originálov bráni možnému poškodeniu hodnotných dokumentov.

Tento rad bol navrhnutý pre použitie v prašnom prostredí – pred prachom je chránená ako kvalita tlače, tak i vnútorné komponenty, preto je ideálnym riešením napríklad pre kancelárie na staveniskách. Kompaktný design modelu SC-T3100M znamená, že sa vôjde aj do najmenších priestorov a umožňuje ľahkú prepravu z jedného miesta na druhé.

epson

Vďaka nízkym celkovým nákladom na vlastníctvo budú mať užívatelia istotu, že náklady na tlač zostanú nízke po celú dobu životnosti tlačiarne. Spoločnosť Epson ponúka dve veľkosti atramentových kaziet, aby vyhovela potrebám všetkých zákazníkov, nech už sa jedná o maloobjemových či príležitostných užívateľov, alebo o tých, ktorí potrebujú tlačiť pravidelne v tej najvyššej kvalite. Tento rad ťaží zo všetkých výhod pigmentových atramentov, ktoré zaisťujú farebnú stabilitu a vodeodolnosť, čo znamená, že sú ideálne pre výrobu plagátov do vlhkých prostredí, ako sú výklady predajní. Vynikajúca odolnosť voči svetlu a stabilita atramentov je užitočná pre technické výkresy a dokumenty, ktoré bude nutné archivovať po dlhšiu dobu. Vďaka stálej tlačovej hlave má užívateľ istotu, že mu postupom doby nevzniknú žiadne neočakávané náklady.

Obe tlačiarne SC-T3100M a SC-T5100M sú podporované platformou Epson Cloud Solution PORT. Platforma Epson Cloud Solution PORT je k dispozícii zdarma a umožňuje užívateľom aktualizovať a monitorovať zariadenie na niekoľkých miestach, od výrobnej dielne až po vzdialené pracovisko.

Slávek Gross, Commercial & Industrial Printing Manager v spoločnosti Epson Europe CZ & SK, povedal:

„Výhodná cena spojená s kompaktným designom a vysoko kvalitnými funkciami robí z tlačiarní SC-T3100M a SC-T5100M skvelú voľbu pre podniky, ktoré potrebujú spoľahlivú multifunkčnú tlačiareň od dôveryhodnej značky.“

Hlavné vlastnosti:

  • Skenovanie s rozlíšením 600 dpi až do veľkosti 2,72 M
  • Tlač a skenovanie priamo z a na USB
  • Skenovanie do šifrovaného PDF, PDF, JPEG, TIFF
  • Ľahké zdieľanie: skenovanie na USB, do e-mailu (zabezpečený prenos), na FTP server (zabezpečený prenos) alebo do sieťovej zložky
  • Komunikácia pomocou vstavaného rozhrania Wi-Fi, funkcia AirPrint, pripojenie USB/LAN
  • Kapacita role až 100 m, rezanie listov až do formátu A1
  • Stála tlačová hlava Epson Precision Core Micro TFP 

Tlačiareň SureColor SC-T3100M bude k dispozícii od decembra 2020 a tlačiareň SureColor SC-T5100M bude dostupná od jari 2021.