Domov Eventy UHAL: Servis predáva

UHAL: Servis predáva

1422
0

25.-26.9.2020 sa konala v Tatranskej Štrbe už tradičná prezentácia slovenskej firmy
UHAL trade s.r.o.

Viac ako 80 záujemcov si po tieto dva dni prišlo prezrieť novinky v sortimente popredného distribútora amerických laserov Epilog vo východnej a strednej Európe.

UHAL trade ústami konateľa a obchodného riaditeľa p. Ing. Františka Uhala predstavila celú paletu najnovších laserových systémov Epilog, hobby laserov Flux a 3D laserov Radiant na gravírovanie kovových reklamných predmetov, rozšírenie svojho portfólia o zariadenia pre signmaking – rezacích plotrov Graphtec, nažehľovacích lisov STAHLS v spojení so spotrebným príslušenstvom – materiálmi pre laser, nažehľovacími materiálmi a materiálmi na sublimáciu.

Hlavným ťahákom prezentácie bol prémiový americký laser Epilog Fusion Pro, predstaviteľ najvyššej rady CO2 laserov druhej generácie. Stroj, ktorý sa vyrába v dvoch veľkostiach gravírovacej plochy (813 x 508 mm, alebo 1219 x 914 mm), vyniká  vysokou gravírovacou rýchlosťou až do 4200 mm/s. Zvládne preto väčší objem produkcie a návratnosť investície je vďaka tomu vysoká. Laser dosahuje veľkú presnosť vďaka precíznemu vodiacemu systému  a synchronizovanými servomotormi. Celý systém lasera je vďaka prachotesnej konštrukcii a ochrane vedenia laserovej hlavy, postavený tak, aby bola potrebná iba minimálna údržba. Používa špičkové laserové trubice Epilog Waveguide s keramickým jádrom, ktoré sú chladené vzduchom pomocou výkonných ventilátorov. Stroj má dotykový display a joystick na ľahké ovládanie pohybu laserovej hlavy, veľkou pomocou pri ovládaní je však najmä náhľadová kamera umiestnená vo veku lasera, vďaka ktorej operátor na obrazovke počítača priamo presunie grafiku na gravírovanie presne na požadované miesto.

Celý vývoj laserov sa uberá cestou zjednodušovania obsluhy a aj prevádzkového servisu, aby majiteľovi zostalo čo najviac času na tvorivú a obchodnú činnosť.

Všetky vystavené technológie si mohli návštevníci prezrieť v plnom nasadení a za prevádzky. Takmer všetok spotrebný materiál predáva Uhal trade cez e-shop, kde zákazníci nájdu aj veľmi širokú ponuku materiálov na laserové gravírovanie, termotrasfér, signmaking software a sublimčných predmetov. Súčasťou dodávateľského servisu firmy UHAL je odborné poradenstvo ako správne opracovávať tieto materiály. Všetko potrebné nájdete na www.uhal.sk.