Domov Multimédiá GUANDONG očakáva budúcnosť premiérou kolekcie MM21

GUANDONG očakáva budúcnosť premiérou kolekcie MM21

953
0

Inovatívne produkty a služby s úplne novým interaktívnym katalógom, teraz v 5 jazykoch.

Spoločnosť Guandong predbehla svoju dobu a pozerá sa do budúcnosti predstavením svojej exkluzívnej novej kolekcie MM21. Je to vôbec prvý interaktívny digitálny katalóg dostupný v 5 rôznych jazykoch: taliančine, angličtine, francúzštine, nemčine a španielčine. Novinka, ktorá ešte viac približuje špecialistov spoločnosti Guandong k zákazníkom v celej Európe.

Daniele Faoro

„Kvalita, vízia do budúcnosti, udržateľnosť a spolupráca: to sú hodnoty, ktoré riadia našu spoločnosť každý deň, a chceli sme, aby boli uvedené v novom katalógu,“ vysvetľuje Daniele Faoro, šéf tímu Guandong. Obsahuje nielen širokú škálu neustále sa rozširujúcich produktov a riešení, ktoré charakterizujú ponuku spoločnosti Guandong, ale aj veľa nových inovatívnych služieb, ktoré svedčia o túžbe spoločnosti uspokojiť požiadavky zákazníkov a podporovať inovácie.

Jedným z nich je G5 Factory, exkluzívna služba na požiadanie, ktorá vám umožní prispôsobiť akúkoľvek podporu v rade Guandong tak, aby bola skutočne šitá na mieru. G5 Factory ponúka predovšetkým prispôsobenie, rezanie na polovičné rozmery, vysekávanie, lepenie a montáž, všetko striktne vyrábané v Taliansku.

Guandong: Kolekcia MM21

Popri továrni G5 existujú aj finančné riešenia navrhnuté spoločnosťou Guandong, aby uspokojili neustále sa meniace ekonomické potreby svojich zákazníkov. Napríklad Trust Card, predplatená karta v hodnote 500 EUR, 1 000 EUR alebo 2 000 EUR, ktorá vám v závislosti od sumy a spôsobu platby umožňuje využívať výhody, ako sú zľavy a poštovné zdarma.

„Budúcnosť je postoj: niektorí ľudia vidia iba to, čo tam je; my vidíme, čo tam bude,“ tvrdí Nicola Landoni, manažér Guandong pre Taliansko a predstavuje niektoré z nových produktov v kolekcii MM21. Vysoko inovatívnu podporu a materiály pre vizuálnu komunikáciu, dekorácie interiérov a propagáciu v obchodoch, ako sú riešenia v rozsiahlom sortimente Mr Magnus. Celá skupina špeciálnych výrobkov od magnetických a feritových materiálov až po polyesterové filmy s uvoľňovaním vzduchu (Scarico d’Aria®) a protišmykové textílie na jemné podlahy vyrobené z recyklovaného a recyklovateľného materiálu, všetko s jednou jedinečnou výhodou: možnosť tlače pomocou 12 rôznych tlačových technológií. Všetky sa tiež mimoriadne ľahko používajú a nanášajú. „Nie je náhoda, že Mr Magnus je čoraz viac uznávaná ako samostatná značka, takmer ako spoločnosť v rámci spoločnosti, schopná ponúknuť bezprecedentné obchodné príležitosti prostredníctvom rozvoja nových trhov,“ komentuje Damiano Merlo, obchodný manažér reklamnej a priemyselnej divízie v spoločnosti Guandong.

Jedným z nových prírastkov v katalógu Guandong je úplne nový NANO-TACar, polyester potiahnutý lepiacimi prísavkami vyrobenými nanotechnológiou, potlačiteľný digitálnou, laserovou a ofsetovou technológiou, vyvinutý interným výskumným a vývojovým oddelením pre dekorácie a automobilový priemysel . NANO-TACar sa mimoriadne ľahko nanáša aj odstraňuje a zaisťuje dokonalú priľnavosť pri vysokých rýchlostiach až do 130 km / h na plechoch, hliníku, živici a nepolárnych plastoch. Je umývateľný, premiestniteľný, nezanecháva zvyšky a nepoškodzuje karosériu. NANO-TACar je tiež recyklovateľný, pretože sa dá zlikvidovať ako plast a je podobný pevnému komunálnemu odpadu.

Inovácia tiež pre klasiku vizuálnej komunikácie pre svet maloobchodu, Backlit film, ktorý Guandong teraz navrhuje v úplne novom formáte A3 +, je pre obojstrannú potlač vyrobený z dvoch polyesterových fólií. Ideálny pre aplikácie v protisvetle, pre svet balenia, záhradníctva a označovania. Všetky tieto nové médiá je možné potláčať ľubovoľnou technológiou laseru / tonera, čo zaručuje jasné a podmanivé farby. Rovnako ako výrobky REvita a VinylJet je súčasťou ekologických riešení vytvorených odborníkmi na špeciality, čím uspokojuje potreby značiek, ktoré sú ohľaduplnejšie k ekologickej udržateľnosti.

Zákaznícky kontakt:

Guandong Italia Srl

SS 415 Paullese Km 10

20090 Caleppio di Settala (MI)

Phone +39 02 89785988

info@guandong.eu – www.guandong.eu