Domov Prax Ako na... Heidelberg: HD4You – webináre o packagingu

Heidelberg: HD4You – webináre o packagingu

1051
0

Túto jar sa Heidelberg podelí o svoje rozsiahle odborné znalosti v oblasti balenia a inovatívne nové produkty prostredníctvom troch webinárov.

Rastúci trh obalov a najmä segment skladacích kartónov je súčasťou hlavnej činnosti spoločnosti Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg). Spoločnosť ponúka  produktové portfólio udávajúce trendy, pričom neustále pribúdajú nové inovácie, aby splnili požiadavky zákazníkov a ponúkli ďalšie výhody. Ako partner by Heidelberg chcel využívať svoje digitálne platformy na zdieľanie užitočných informácií a tiež prostredníctvom interaktívnej výmeny skúseností odpovedať na jednotlivé otázky svojich zákazníkov.

Heidelberg preto spúšťa sériu troch webinárov pod sloganom „HD4You“, ktoré sa zameriavajú na trendy v tlači obalov, ukazujú riešenia a ponúkajú platformu pre kolektívnu výmenu skúseností. Bezplatné webináre sa budú konať vždy o 9:00 SEČ a opäť o 16:00 hod. SEČ, a budú trvať jednu hodinu. Účastníci budú môcť na záver položiť svoje otázky týkajúce sa workflow, tlače a postpressu, naživo priamo odborníkom na troch nadväzujúcich online stretnutiach „Ask the Expert“ (spýtaj sa experta).

Podujatia sú zamerané na obalové tlačiarne po celom svete a budú sa konať v angličtine. Webináre budú zaznamenané a registrovaní účastníci budú mať k nim kedykoľvek prístup.

Prvý webinár sa bude konať 4. marca 2021: Spoľahlivá a efektívna výroba obalov. Ten poskytne odpovede na otázku, do akej miery je možné automatizovať výrobu skladacích kartónov – od inteligentného pracovného toku, po riadenú tlač obalov a robotický postpress. Podrobnejšie informácie nájdete v kampani na balenie, ktorá momentálne beží na domovskej stránke www.heidelberg.com

25. marca 2021 sa účastníci webinára „Rozšírte svoje podnikanie na výrobu obalov“ dozvedia, ako môže súčasná komerčná tlačiareň začať so skladaním kartónu a aké konkrétne kroky sú pre to potrebné.

Tretí seminár sa uskutoční 27. apríla 2021 a bude sa venovať téme „Jednoprechodové špeciálne aplikácie v obaloch“. Ukáže, ako sa dajú efektívne vyrobiť skladacie kartóny so špeciálnymi efektmi dokončovania iba v jednom tlačiarenskom prechode.

„Už minulý týždeň na jeseň sme virtuálnym týždňom inovácií ukázali, že aj v zložitých časoch sme v kontakte s našimi zákazníkmi,“ potvrdzuje Ludwig Allgoewer, globálny vedúci predaja a marketingu v Heidelbergu. V takom prípade bude Heidelberg naďalej využívať digitálne platformy na webové semináre a ďalší prenos znalostí.

Ludwig Allgoewer

„Vieme, že osobný kontakt medzi zákazníkom a výrobcom je v tlačiarenskom priemysle veľmi dôležitý, pretože vytvára a posilňuje dôveru. Hneď ako to situácia dovolí, tešíme sa, až opäť privítame našich zákazníkov na mieste. Napriek tomu považujeme digitálne platformy za dobrý doplnok živých udalostí aj v budúcnosti, najmä pre zákazníkov z krajín ďalej, “vysvetľuje Ludwig Allgoewer.

 

Spoločnosť Heidelberg zhromaždila na svojom webe (www.heidelberg.com) celý rad zaujímavých informácií. Tu nájdete aj videá z Innovation Week, ktoré ukazujú inovácie produktov v obaloch, reklame a na etiketách. Ďalej nájdete ďalší a podrobný obsah o inovatívnej rade riešení pre tlač obalov na heidelberg.com/packaging.

Tlačiarne etikiet po celom svete sa 3. a 4. marca 2021 dozvedia všetko potrebné o výrobe etikiet prostredníctvom „High Performance Day – Virtual Gallus“. Pomocou tohto nového formátu udalosti predstaví Gallus to najlepšie zo svojho portfólia digitálnych a konvenčných tlačiarenských strojov. Po ukážkových reláciách budú nasledovať interaktívne elácie, kde odborníci na etikety poskytnú exkluzívne informácie.