Domov Eventy Futureprint: Spojenie s budúcnosťou tlače

Futureprint: Spojenie s budúcnosťou tlače

1059
0

Bývalí spoluzakladatelia a majitelia výstavy InPrint Show prostredníctvom svojej konzultačnej spoločnosti FM Future usporadúvajú dvojdňovú virtuálnu konferenciu Futureprint.

„FuturePrint je obsahová platforma venovaná vývoju nových technológií tlače. Obsahuje rozhovory s ľuďmi stojacimi za technológiami, s myšlienkovými vodcami a odborníkmi, ako aj  správy, ktoré približujú naše poslanie pomáhať tlačovým technológiám prerásť na nové trhy. “

— FUTUREPRINT

FM Future: Frazer Chesterman a Marcus Timson

SPOJENIE S BUDÚCNOSŤOU TLAČE – online konferencia s viac ako 40-timi expertmi počas dvoch dní prinesie rozhovory o prispôsobivosti pomocou novej technológie tlače

Hneď, ako vakcíny začnú vyhrávať vojnu voči vírusu, dôvera ľudí sa vráti a dopyt v oblasti tovaru v celých sektoroch sa obnoví. Niet žiadnej pochybnosti, že digitálna technológia tlače bude mať kľúčovú úlohu v budovaní businessu podnikov v prichádzajúcom boome. Avšak dôležité bude správne sa rozhodnúť pri výbere technológie, do ktorej investovať. Preto prichádza Futureprint, aby nám prosredníctvom rozhovorov s inovátormi zo sveta technológie tlače pomohol vidieť  smer vývoja a zvládnuť rok 2021.

Celá dvojdňová konferencia bude rozdelená na 4 kategórie v ktorých bude 43 spíkrov / prednášajúcich:

Priemyselná tlač (tlač, ktorá je súčasťou procesu výroby rôznorodého sortimentu výrobkov od dekorácie rôznych povrchov po funkčnosť inteligentnej technológie.)

Komerčná tlač (tlač menších formátov, ako časopisy, brožúry, letáky, direct mailing.)

Veľkoformátová tlač (digitálna tlačová technológia produkujúca veľkorozmerné postre, pos displeje, vonkajšiu reklamu a eventové tlačové aplikácie.)

Balenie a etikety (trh obrovský sám o sebe, tlač je tu aplikovaná pre identifikáciu značiek, uvádzanie produktov na trh ako aj na ochranu a zabezpečenie autentickosti a pravosti výrobkov)

Ponuka je naozaj pestrá, tak nezabudnite na termin:

25. a 26. február 20201.

Je možné si priamo vybrať konkrétnu prednášku, buď podľa kategórií, alebo podľa rečníka, ktorý vás zaujíma. Nie je tak potrebné stráviť u počítača celý čas, ale pozrieť si iba to, čo vás zaujíma.

Prehľad jednotlivých prednášok (filtrovateľný po kategóriách)

Prehľad jednotlivých rečníkov (filtrovateľný po kategóriách)

Viac sa o celej konferencii dozviete tu.