Domov Prax Anketa s výhodami / Dotazník Víno našlo svojich majiteľov

Víno našlo svojich majiteľov

1640
0

Výborné archívne vína od REPA Winery už majú svojich nových majiteľov – z radov našich predplatiteľov a partnerov.

Jedna z výhod predplatiteľa Novín pre grafický priemysel je možnosť získať hodnotné ceny, pomôcky, darčeky, či zľavy u našich partnerov. V priebehu roka ich budeme prinášať viacero.

Tak tomu bolo aj v piatok 18.12.2020, keď moderátor Richard Vrablec vyžreboval spomedzi predplatiteľov a partnerov Novín čerstvých majiteľov archívnych vín Petit Merle (Merlot) z roku 2013, ktoré venovalo vinárstvo REPA Winery.

V našom októbrovom čísle sme prebalom pezentovali prírodný nenatieraný papierový samolepiaci biologicky odbúrateľný papier FASSON Natural Bois, od českého distribútora IGEPA. Tento materiál aj vďaka permanetnému lepidlu a odolnosti voči vlhkosti a plesniam, je ideálnym ako etiketa na víno, alebo alkohol, lepená na sklo.

A bolo to práve rodinné vinárstvo REPA Winery, ktoré nám venovalo špičkové vína pre našich čitateľov, ktoré teraz už putujú k svojim novým majiteľom. Na zdravie priatelia !

Máme radosť, že sme aj takto mohli rozčeriť polygrafické vody človečinou a obdarovať vyžrebovaných. Budeme sa v priebehu roka snažiť prinášať našim predplatiteľom aj ďalšie zaujímavé výhody a benefity tak, aby Noviny pre grafický priemysel boli naozaj zaujímavým médiom s výhodami.