Domov design NESCHEN: tvorivé premeny nábytku s fóliami easySTYLE

NESCHEN: tvorivé premeny nábytku s fóliami easySTYLE

1040
0

Rýchlou premenou nábytku udržíte krok s trendmi v oblasti interiérového dizajnu a krátkymi reklamnými cyklami.

Fólie easySTYLE od Neschen Coating sú spôsobom, ako operatívne transformovať nábytok interiérov obchodov alebo stien výstavných stánkov v jednom kroku. Samolepiace fólie na polyester – papierovej báze bez obsahu PVC majú viacero farieb, vzorov a dekoratívnych štýlov. Od dreva rôznych druhov cez betón až po mramor – inovatívny produkt premieňa nábytok na úplne nový vzhľad. Štruktúrované povrchy imitujú materiály, ktorými sú inšpirované. Takmer akýkoľvek nábytok je možné pretvoriť. Na výber je 15 dizajnov:

Rýchla a ľahká aplikácia je možná aj vďaka polyakrylátovému bubble free kanálikovému lepidlu, ktoré je repozičné a je teda možné fóliu pri inštalácii odlepiť a následne opäť prilepiť – a tak opraviť prípadné chyby bez roztrhnutia, alebo zvrásnenia fólie. Výsledný polepený povrch bude  hladký a bez vzduchových bubliniek. Fólia je vhodná pre použitie na takmer všetkých plochých a hladkých povrchoch, ako sú preglejkové a MDF dosky, masívne drevo, plasty, kovy a lakované povrchy. Keďže sila lepidla dosahuje po 24 hodinách približne 0,273 kg/cm, pri odstraňovaní nezanecháva fólia žiadne zvyšky elastického  lepidla na väčšine povrchov.

Fólie easySTYLE sú odolné voči poškriabaniu, majú certifikovanú chemickú odolnosť podľa normy DIN68861 1B až 1D a svetlostálosť podľa normy DIN EN ISO105-B02 na stupni 6. Materiál je rozmerovo veľmi stabilný. Plošná hmotnosť je 160g/m2. K dispozícii sú pri šírke 1,24 m dva náviny rolí: 10 a 25 m.

Neschen teda prichádza s nákladovo efektívnym riešením pre sezónne akcie, rýchlo sa meniace reklamné cykly, ale aj trendové zmeny interiérov.