Domov Eventy Next team: nové možnosti pre maloformát

Next team: nové možnosti pre maloformát

1518
0

Nepotrebujete nové vybavenie aby ste mohli ponúkať nové produkty. Metalické laminovacie fólie pre použitie v kombinácii s laserovou tlačou.

Next team, ktorý už 22 rokov predáva na Slovensku kancelársku a výpočtovú techniku a je známy najmä ako autorizovaný partner Xerox Platinum, prináša pre všetkých majiteľov maloformátových digitálnych strojov možnosť ako rozšíriť svoju ponuku produktov o zlatenie, či metalické efekty. Na prezentačnej akcii Uhal Trade v Tatranskej Štrbe predstavil metalické laminovacie fólie pre použitie v kombinácii s laserovou tlačou.


Tieto fólie pri laminácii priľnú iba na oblasť povrchu potlačenú tonerom laserovej tlače. Tak je možné v dvoch prechodoch získať farebný výtlačok zároveň s metalickým efektom porovnateľným s hot-stampingovou razbou. K dispozícii sú fólie zlaté, strieborné, bronzové, ako aj metalicky farebné a holografické. Je tak možné vytvárať tlačoviny s efektami ceninovej ochrany, alebo metalickým designom. Použitie materiálov nie je viazané na konkrétny typ laserovej tlačiarne, či laminátora.

Typickými aplikáciami sú svadobné oznámenia, pozvánky, číslované vstupenky, etikety certifikáty alebo krabičky.

Toto video má síce nekonečných 15 minút, ale pokiaľ vás táto téma zaujíma, určite si to pozrite. Je to jednoduchý a jasný návod: https://www.youtube.com/watch?v=bM1z_NDW4bQ