Domov Témy Novinky a aktuality Epson: nové tlačové zariadenia pre prácu z domu

Epson: nové tlačové zariadenia pre prácu z domu

1117
0
EPSON: tlačiane pre Home Office
EPSON: tlačiane pre Home Office

Spoločnosť Epson uvádza na trh dve nové udržateľné tlačové zariadenia, ktoré podporujú produktivitu zamestnancov a efektivitu pri práci z domu

Vzhľadom na to, že stále viac ľudí pracuje z domu, rozhodla sa spoločnosť Epson uviesť na trh dve nové multifunkčné tlačiarne, ktoré boli navrhnuté pre malé či domáce kancelárie – modely WorkForce Pro WF-4745 a EcoTank L6580. Oba modely využívajú energeticky úspornú atramentovú technológiu Heat-Free od Epsonu a ponúkajú užívateľom možnosť výberu medzi tradičnou tlačiarňou s atramentovými kazetami a systémom s veľkokapacitnými zásobníkmi atramentu, v ktorom je spoločnosť Epson priekopníkom.

„Urobili sme prieskum u viac ako 4 000 zamestnancov v Európe a na Blízkom východe, vďaka ktorému vieme, že pri 70 % z nich sú faktory ako trvanlivosť, energetická účinnosť a znížené plytvanie spotrebným materiálom považované za ‚zásadné‘ pri produktoch, ktoré pri práci doma využívajú[1],“ povedal Marcel Divín, Branch Office Manager spoločnosti Epson CZ & SK. „Rovnako ako WorkForce Pro WF-4745, tak aj EcoTank L6580 spĺňajú všetky tieto požiadavky.“

Dáta v skutočnosti naznačujú, že ak by sme všetky domáce a malé kancelárske laserové tlačiarne používané v Európe vymenili za atramentové tlačiarne Epson, mohli by sme znížiť spotrebu energie až o 311 miliónov kWh[2] alebo ušetriť viac ako 38,1 miliónov EUR ročne [3], a tým znížiť produkciu CO2 každý rok o 117 tisíc ton.

WorkForce Pro WF-4745

WorkForce Pro WF-4745 sa stáva cenovo najdostupnejšou farebnou multifunkčnou tlačiarňou spoločnosti Epson v rámci jej obchodného portfólia. Poskytuje výtlačky v business kvalite s rýchlosťou tlače až 24 stránok za minútu. Využíva praktické atramentové zásobníky s veľkou kapacitou. A s kapacitou zásobníka viac ako 500 listov papiera pomáha zvýšiť efektivitu a znížiť frekvenciu doplňovania papiera. Model WF-4745 tiež ponúka dotykové LCD rozhranie pre užívateľsky ľahkú navigáciu 50-stránkový automatický podávač dokumentov, ktorý umožňuje rýchle a jednoduché skenovanie alebo faxovanie jednostranných aj obojstranných dokumentov. Tento produkt poskytuje vynikajúcu hodnotu užívateľom v menších firmách a domácich kanceláriách, ktorí vyžadujú funkčnosť na firemnej úrovni.

EcoTank L6580

Tlačiareň EcoTank L6580 ponúka tlačové riešenie s mimoriadne nízkymi nákladmi a atramentom, ktorý je súčasťou balenia a umožňuje užívateľom tlačiť niekoľko mesiacov, bez toho aby museli atrament dopĺňať. Systém atramentových zásobníkov tiež eliminuje potrebu kaziet, ich skladovanie a likvidáciu. Tlačiareň ponúka rad funkcií, vrátane Wi-Fi konektivity, ktorá užívateľom umožní tlačiť takmer odkiaľkoľvek, 4,3 palcový dotykový LCD displej pre ľahkú navigáciu, viac zásobníkov na papier, rýchlosť tlače až 25 strán za minútu a čas výstupu prvej strany len 5,5 sekundy.

„Oba tieto modely boli navrhnuté pre malé firmy a domáce kancelárie, čo z nich robí perfektné tlačiarne pre zamestnancov, ktorí v súčasnosti pracujú z domu,“ uzatvára Marcel Divín.

Zistite viac:

WorkForce Pro WF-4745: https://www.epson.sk/products/printers/inkjet-printers/business-inkjet/workforce-pro-wf-4745dtwf?productfinder=4745

EcoTank L6580: https://www.epson.sk/products/printers/inkjet-printers/business-inkjet/l6580?productfinder=L6580

[1] Výskum uskutočnený v mene spoločnosti Epson spoločnosťou B2B International, jún 2020

[2] Na základe výpočtov spoločnosti Epson. Metodika overená TÜV Rheinland, založená na „Typickej spotrebe energie“, definovaná v skúšobnom postupe Energy Star a uvedená v kWh za rok. Modely identifikované pomocou IDC HCP trackeru 2019Q2 (dáta 2015Q1 až 2018Q4) a 2018 nainštalovaná báza v podnikoch EU22 hlásené IDC („Installed Base by Vertical, 2019Q2“).

[3] Porovnávacie výpočty nájdete tu: https://www.epson.eu/neop-footnotes

O spoločnosti Epson

Spoločnosť Epson je globálnym technologickým lídrom, ktorý prepája ľudí, veci a informácie pomocou overených, efektívnych, kompaktných a precíznych technológií. Spoločnosť sa sústreďuje na to, aby prinášala inovácie a prekonala očakávania zákazníkov v oblasti atramentovej tlače, vizuálnej komunikácie, prenosnej elektroniky a robotiky. Epson je tiež hrdý na to, že pomáha spoluvytvárať udržateľnú spoločnosť, rovnako tak aj na svoju dlhodobú snahu o naplnenie Cieľov udržateľného rozvoja OSN.

Globálna korporácia Epson Group vedená spoločnosťou Seiko Epson Corporation so sídlom v Japonsku dosahuje ročné predaje v hodnote presahujúcej 1 miliardu JPY.  global.epson.com  

Environmentálna vízia 2050 – eco.epson.com