Domov Prax HR Kto je kto: Bernhardt Schaaf / Manroland Sheetfed

Kto je kto: Bernhardt Schaaf / Manroland Sheetfed

751
0

Manroland Sheetfed GmbH získal pána „Mr Large Format“ z Heidelbergu a vymenoval Bernharda Schaafa do svojho vrcholového manažérskeho tímu ako vedúceho divízie veľkoformátovej tlače so sídlom v Nemecku v ústredí skupiny.

Bernhardt Schaaf bol predtým vedúcim veľkého formátu v spoločnosti Heidelberger Druckmaschinen AG (HD), kde bol zamestnaný posledných 14 rokov. Spoločnosť HD minulý rok oznámila, že ukončuje výrobu veľkoformátových tlačových strojov.

Bernhardt Schaaf

Bernhard Schaaf: „V posledných rokoch postupoval Manroland Sheetfed od úspechu k úspechu s finančnou stabilitou, technologickými inováciami, úsilím a odhodlaním. Nedávne uvedenie lisov ROLAND 900 Evolution na trh v roku 2020 ukazuje ambície spoločnosti a dáva mi príležitosť preskúmať ďalšie možnosti rozvoja toto veľmi dôležité odvetvie “.

Rafael Penuela

Rafael Penuela, generálny riaditeľ Manroland Sheetfed GmbH: „Sme radi, že môžeme privítať Bernharda Schaafa v našom vodcovskom tíme. So spustením modelu ROLAND 900 Evolution v lete minulého roku, ktorý sa časovo zhodoval s nárastom globálneho dopytu po veľkoformátových strojoch v baliacich aplikáciách a dôkladnými znalosťami tohto odvetvia od pána Schaafa, je načasovanie perfektné posilniť náš tím a stavať na najnovšej inkarnácii ikonických veľkoformátových strojov Manroland “.

Spoločnosť Manroland Sheetfed si nemohla lepšie načasovať uvedenie svojej novej generácie veľkoformátovej tlačovej série na trh. Reputácie spoločnosti vo veľkom formáte sú dobre známe milovníkom značky a Heidelberg Druckmaschinen vystupujúce zo sektoru zanechali v rastúcom segmente trhu otvorenú dieru. Bol to chytrý krok na strane výkonného riaditeľa Rafaela Penuela, ktorý priniesol HD „Mr Large Format“.

V nadväznosti na uvedenie modelu ROLAND 700 Evolution v roku 2016 je minulý rok ohlásená séria ROLAND 900 Evolution rovnako nabitá technologickým pokrokom.

O Manroland Sheetfed

Manroland Sheetfed GmbH je popredný nemecký výrobca hárkových ofsetových tlačových strojov. Spoločnosť bola založená v roku 1871 a je jedným z najstarších výrobcov tlačiarenských strojov na svete. Dnes má spoločnosť svoje vlastné dcérske spoločnosti vo viac ako 40 krajinách a je globálnym heslom pre najvyššiu kvalitu a spoľahlivosť. Manroland Sheetfed GmbH je stopercentná dcérska spoločnosť súkromnej britskej inžinierskej skupiny Langley Holdings plc.