Domov Multimédiá ideo: HEXIS PURE ZONE dostalo štruktúru

ideo: HEXIS PURE ZONE dostalo štruktúru

1145
0

Kombináciou dekorácie a antimikrobiálnej ochrany nám HEXIS S.A. ukazuje, že ochrana povrchov, dnes tak aktuálna, môže byť okrem funkčnosti aj dekoratívnou.

V predajnom sortimente firmy ideo s.r.o. ako nezávislého distribútora materiálov pre výrobu reklamy sú aj špeciálne antimirkobiálne laminácie pre zvýšenie hygienickej ochrany povrchov HEXIS PURE ZONE. Tieto francúzsky výrobca samolepiacich fólií HEXIS S.A. produkuje v meste Frontignan. Ide o liate PVC a PU fólie s permanentným akrylátovým lepidlom, citlivým na tlak, ktoré cháni silikónový PE liner. Ióny striebra uvoľňujúce sa z fólie bez akéhokoľvek ľudského zásahu účinne likvidujú baktérie a vírusy na svojom povrchu. Podľa normy ISO 22196 (meranie antibakteriálnej aktivity) je účinnosť fólie 99,9%. Nárast kolónií baktérií je štandardne veľmi rýchly a pre účinnú dezinfekciu je potrebné neošetrené povrchy opakovane dezinfikovať každé dve hodiny. Použitím fólie je teda možné dosiahnuť významnú úsporu času a prostriedkov.

Hexis PURE ZONE

Ideálnym miestom pre aplikáciu sú nemocnice a zdravotnícke zariadenia, ale aj úrady, pošty, či školy. Hrúbka fólie 60 μm umožňuje aplikáciu na zložité a zakrivené povrchy, ako sú kľučky na dverách, či rúčky nákupných vozíkov. Liate PVC so svojou 5-ročnou životnosťou sa minimálne zmrašťuje.

Vďaka konceptu HEX’PERIENCE môžete povrchy nie len chrániť a zaručiť ich hygienu, ale aj dekorovať. Antimikrobiálne laminácie PURE ZONE sú totiž okrem hladkých (matnej a lesklej) k dispozícii aj so štruktúrovaným povrchom s efektom kože (liata PU fólia 120 μm) alebo dreva (liata PVC fólia 80 μm). Ako jediné antimikrobiálne fólie na trhu prinášajú tieto štruktúry aj pridanú hodnotu vo forme dekorácie.

Dekorácia získava tak ďalšiu pridanú hodnotu.

Pre zjednodušenie prináša však HEXIS ešte ďalšiu pomôcku: Po zákúpení štruktúrovaného lamina PURE ZONE získate prístup na jeho stránky, kde sú k dispozícii rôzne podkladové dizajny pre potlač, ktoré si môžete stiahnuť. Motívy dreva nevynímajúc.

Ako postupovať?:

  • 1. Je potrebné zakúpiť materiál.
  • 2. Po zakúpení získate výrobné číslo rolky materiálu.
  • 3. Potom choďte na https://www.hexis-graphics.com/en/hexperience/
  • 4. Tu vyberiete grafický motív a pre stiahnutie ako kód použijete práve získané výrobné číslo.
  • 5. Tlačte, laminujte a aplikujte.

Prehľad antimikrobiálnych fólií Hexis

OznačeniePopisŽivotnosťMateriálLepidlo
PURZON060BClear Gloss5 Year60µm Cast PVCClear Solvent Acrylic
PURZON060MClear Matt5 Year60µm Cast PVCClear Solvent Acrylic
PCWOOD01Clear Oak Wood Effect5 Year80µm Cast PUClear Solvent Acrylic
PCAMPGBClear Leather Effect5 Year120µm Cast PVCClear Solvent Acrylic

Na Slovensku si tieto fólie – a mnoho ďalšieho zo sortimentu VisCom – môžete zaobstarať prostredníctvom veľkoobchodu ideo s.r.o. Spoločnosť ideo s.r.o. je partnerom skupiny IGEPA na Slovensku, využíva podporu jej silného zázemia a skladových zásob a preto má v ponuke aj mnoho jej materiálov. Portfólio je široké a zahŕňa prakticky všetko, čo je pre výrobu reklamy potrebné – od rolových materiálov po doskové, od materiálov pre rezanú reklamu, cez tlačové médiá, spotrebný materiál, až po Hardware – stroje.

 „Začínali sme pred dvanástimi rokmi ako distribútor materiálov 3M a postupne sme pridávali ďalšie materiály a značky – ako Orafol, Mactac, Avery Dennison a ďalšie.“ Hovorí Mário Grman, Sales Manager ideo.

Všetky spomínané značky a mnohé iné tu majú svoje zastúpenie. Samozrejmosťou je logistická podpora s dodaním do 24 hodín zo slovenského skladu. Firma má samostatnú ponuku aj pre lepenie, elektro a priemysel. Viac informácií nájdete na www.ideo.skwww.ideopro.sk


O spoločnosti HEXIS:

HEXIS S.A. francúzsky výrobca samolepiacich filmov bol založený v roku 1989. Spoločnosť sa špecializuje na vysoko výkonné samolepiace liate PVC, polyuretánové a latexové fólie a ponúka inovatívne riešenia pre profesionálov v oblasti digitálnej tlače, signmakingu, vizuálnej komunikácie, carwrappingu a filmov na textil.