Domov Multimédiá Epilog Laser: nový laser FUSION EDGE

Epilog Laser: nový laser FUSION EDGE

1933
0

Spoločnosť Epilog Laser, oznamuje uvedenie nového modelu Fusion Edge z populárnej produktovej rady maloformátových laserov.

Spoločnosť Epilog Laser, popredný výrobca systémov gravírovania, rezania a značenia laserom na báze CO2 a vláknových laserov sa po veľkom úspechu modelu Epilog Fusion Pro rozhodla inovovať veľmi populárne modely Epilog Mini – najpredávanejšie lasery v kategórii maloformátových laserov, za posledných viacej ako 10 rokov a predstavila nový model Fusion Edge.

FUSION EDGE

Najnovší laserový stroj Epilog kombinuje špičkovú technológiu a najnovšie funkcie v kompaktnom formáte pre stolné počítače. Tento maloformátový desktopový systém umožňuje zákazníkom získať najnovšiu technológiu v prenosnom formáte. Fusion Edge je vybavený dotykovým displejom, polohovaním kamery na obrazovke a funkciou sledovania úloh pre rýchle a ľahké nastavenie umeleckých diel.

  • pracovný priestor s rozmermi 24 ”x 12” x 7 ”(610 x 305 x 178 mm)
  • 30, 40, 50 a 60 wattový CO2 laser
  • 30-wattový vláknový laser
  • gravírovanie do 7 „(178 mm) hĺbky
  • kamerový systém IRIS

Rýchlosť gravírovania Fusion Edge 120 IPS a akcelerácia 5G poskytujú najrýchlejšie gravírovanie v priemysle v kompaktnom formáte.

Kamerový systém IRIS ™ – najrýchlejší a najjednoduchší systém určovania polohy kamery, poskytuje obraz laserového lôžka v reálnom čase, pre rýchle a presné umiestnenie grafiky.

Intuitívne a prehľadné ovládanie pomocou dotykovej obrazovky

Vstavané možnosti pripojenia laseru do firemnej siete – ethernet, USB aj wifi.

Funkcia SAFEGUARD udržuje mechaniku laserového stroja čistejšiu ako kedykoľvek predtým pomocou bočných krytov, úplne zakrytej zostavy osi X a zakrytej zostavy šošoviek.

Vzduchový asistent smeruje vzduch priamo na reznú plochu, aby odstránil teplo a horľavé plyny z miesta laserového dotyku a zabezpečil tak čistejší rez

Optika RadianceTM – na gravírovanie s najvyšším rozlíšením na celej ploche nie je potrebný žiadny ďalší drahý balík objektívov

Celokovová konštrukcia laserovej CO2 trubice poskytuje najvyššiu kvalitu lúča a dlhšiu životnosť s nízkymi nákladmi.

Ľahko použiteľné softvérové rozhranie PhotoLaser Plus ako výsledok partnerstva so spoločnosťou CADLink umočňuje jednoduché spracovanie fotografií na gravírovanie na rôzne materiály.

Toto je len krátky výpočet možností a charakteristík nového zariadenia vyvinutého a vyrobeného spoločnosťou Epilog laser v USA. Stroj bude k dispozícii na našom trhu od februára 2021.

Lasery značky Epilog Laser na slovenskom a českom trhu predáva a servisuje ako výhradný distribútor firma Uhal trade s.r.o.