Domov design Nová tvár Novín pre grafický priemysel dostáva reálnu podobu

Nová tvár Novín pre grafický priemysel dostáva reálnu podobu

1353
0

Tlačiareň REMPrint Ing. René Ebnera priožila ruku k dielu pri tvorbe novej podoby našich novín.

V druhej časti nášho videoseriálu Vám ukážeme prvého predstaviteľa Firmy Mesiaca. Chceme takto hovoriť o firmách, ktoré budú realizovať výrobu prebalu našich Novín. Ako sme spomínali, každé číslo Novín pre grafický priemysel bude obohatené o prebal, ktorý prezentuje konkrétny materiál a zároveň konkrétne technológie, ktorými bol spracovaný.

Po úspešnom grafickom návrhu od Jána Cimru, sme teda riešili tlač a použitie správnych dokončovacích technológií. Ruku k dielu priložil majiteľ tlačiarne REMPrint s.r.o. René Ebner. Jeho cesta v polygrafii od sprostredkovateľa tlače, cez rodinnú firmu až po majiteľa tlačiarne s širokým portfóliom technológií je v mnohom inšpiratívna. Dnes REMPrint tlačí klasicky ofsetom, suchým UV ofsetom , ale aj digitálne – veľkoplošne pomocou UV technológie, Eco solventu, či waterbase atramentov, ale aj maloformátovo suchým tonerom. Následné spracovanie výtlačkov vie REMPrint realizovať v celej predstaviteľnej škále služieb akú si len vieme predstaviť. Preto sme radi, že voľba padla práve na túto tlačiareň.

Je tak na svete nevšedná etiketa na víno, ktorou si bude niekoľko z vás môcť ozdobiť fľašu z vinárstva REPA Winery. Všetky prebaly sú ručne signované autorom a sú teda originálmi. Veríme, že pre mnohých budú aj prvým kusom zberateľskej série, ktorú by sme radi týmto priviedli k životu.

A teraz si krátko pozrite, čím žije majiteľ tlačiarne. Tento príbeh je určite aj príbehom mnohých z vás.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here