Domov Témy Novinky a aktuality EIZO: Nové monitory FlexScan

EIZO: Nové monitory FlexScan

1058
0

EIZO uvedie na trh dva nové monitory FlexScan EV2495 a EV2795 s dokovacou stanicou USB-C a reťazením USB-C pre kanceláriu aj domáce pracovisko.

EIZO predstavuje dva nové takmer bezrámikové monitory LCD FlexScan EV2795 a EV2495 s uhlopriečkami 27 a 24,1 palcov, ktoré sa vďaka dokovacej stanici USB-C dokonale hodia do kancelárie či na domáce pracovisko. Monitory ponúkajú rozlíšenie 2560 × 1440, resp. 1920 × 1200 obrazových bodov, majú antireflexný povrch a ich obraz nezaťažuje rušivé blikanie. Prístroje sú vybavené výnimočnými funkciami pre lepšiu ergonómiu a úsporu energie.

Súčasťou modelov FlexScan EV2795 a EV2495 je dokovacia stanica USB-C a reťazenie USB-C, co prináša väčšiu flexibilitu a obmedzuje rozsah kabeláže na písacom stole. Jediný kábel vedúci k počítaču postačí na prenos obrazového aj zvukového signálu, dát cez USB i cez sieť a zároveň zaistí aj nabíjanie. Rovnakým káblom sa môže prenášať dokonca aj signál pre zreťazené monitory. Takéto široké možnosti ocenia najmä užívatelia notebookov a tabletov. Prechod z kancelárie na domáce pracovisko je vďaka pohodlnému pripojeniu cez USB-C naozaj hračkou. Stále viacerým notebookom chýba rozhranie LAN, avšak dokovacia stanica im umožní aj toto pripojenie a navyše im poskytne i 70 W dobíjacieho výkonu.

Vďaka špičkovej obrazovej kvalite, ergonómii a moderným rozhraniam spĺňajú modely EV2795 a EV2495 najvyššie nároky kladené na kancelársku aj domácu techniku. Monitory sa vyznačujú minimalistickým designom. Oba sú ponúkané nielen v elegantnej čiernej farbe, ale i v bielom prevedení, ktoré prejasní každé pracovisko. Pribalené čierne či biele káble sú farebne zladené s obrazovkou.

EIZO aj na tieto FlexScan monitory poskytuje 5-ročné záruku, čím dosahuje najvyššiu bezpečnosť investície a veľmi nízke celkové náklady na vlastnictvo (TCO).

https://www.eizo.cz/pestra-nabidka-rozhrani/