Domov design PERGRAPHICA® Catching Feels Artist Session: Alp Peker

PERGRAPHICA® Catching Feels Artist Session: Alp Peker

906
0

Prijmite pozvanie na online rozhovor s tureckým fotografom Alp Pekerom, ktorý svojimi fotografiami prispel do Lookbooku PERGRAPHICA® Catching Feels.

Online talkšou bude viesť Zoe Truchy už zajtra, 16. februára, o 11:00-12:00 SEČ. Spovedať bude fotografa Alp Perkera, ktorý bude hovoriť o svojej provokatívnej portrétnej fotografii, ktorá často dostáva ľudí do nepríjemných situácií a rieši sociálne zábrany.

Alp Peker

Podľa jeho vlastných slov: „V mojej krajine sú ženy zaťažené domácimi prácami a nedostávajú rovnakú odmenu. Muži nemôžu nosiť šaty ani lak na nechty. Žijeme vo svete plnom zábran. Robím fotografie, aby som zničil tieto zábrany v alternatívnom vesmíre umenia. “

Viac o umeleckej vízii tohto fotografa sa dozviete v jeho rozhovore so Zoe Truchy. Na vaše otázky bude, ako vždy, dostatok času. Upozorňujeme, že podujatie bude v angličtine.

Alp Peker je turecký fotograf, absolvent fotografie a medicíny, žijúci v Izmire, meste obklopenom morom a teplom. Alpovu prácu od roku 2019 predstavuje kolekcia Adobe Stock Premium.

Zoe Truchy
 

Zoe Truchy je produktovou manažérkou pre dizajnérske papiere v tíme pre výrobu papiera v spoločnosti Mondi Uncoated Fine Paper.

„Má dlhoročný milostný pomer s papierom a všetkým, čo s ním môžete robiť, a za PERGRAPHICA® sa vydala v roku 2019. Dieťa z kampane Catching Feels sa narodilo na jej veľkú radosť v roku 2020“