Ste digitálne zrelí na transformáciu? Mali by ste byť. Aspoň z výsledkov, ktoré uverejnili SAP a Oxford Economics, vyplýva, že až 80 percent popredných spoločností tvrdí, že im digitálna transformácia zvýšila ich ziskovosť. Celosvetový trend digitalizácie je v plnom prúde, a tentoraz vám predstavíme platformu spoločnosti Xerox Workplace Cloud.

Nedávna izolácia a vo veľkej miere nabehnutý home office poukázali na to, aké dôležité sú technológie umožňujúce riešiť veci online a na diaľku. Otázka digitalizácie sa tak stala omnoho pálčivejšou a pre firmy nastolila prehodnotenie investícií aj v tejto oblasti. Spoločnosť Xerox prišla s riešením pre malé i veľké spoločnosti. Podľa vyjadrenia Petra Halma, riaditeľa slovenskej pobočky spoločnosti Xerox, ich digitálna platforma Workplace Cloud umožňuje prepojenie a prístup do zložiek, systémov a dokumentov z akéhokoľvek autorizovaného zariadenia, či už počítača, laptopu, e-mailu alebo mobilnej aplikácie Xerox Workplace. „Je to používateľsky veľmi prístupné riešenie, ktoré sa dá jednoducho riadiť aj zavádzať na diaľku. Nech tlačíte odkiaľkoľvek a kamkoľvek, vždy máte o všetkom prehľad,“ dodal Halmo.

Minimalizácia nákladov

Workplace Cloud ponúka takzvané AAA riešenie, ktoré je veľmi jednoduché na zavedenie do systémov spoločností. Predstavuje kompletnú cloudovú platformu pre procesnú a dátovú bezpečnosť, mobilitu a kontrolu nákladov. Firma tak získa rýchly a jednoduchý prehľad nad tlačovými zariadeniami aj nad tým, čo zamestnanci tlačia. Je možné monitorovať spotrebu pri tlači, kopírovaní, skenovaní alebo faxovaní.  V menu je aj ponuka na nastavenie kombináciou pravidiel. Spoločnosť tak môže ľubovoľne obmedziť počet farieb, čas alebo dni v týždni, keď je možné multifunkčné zariadenie využívať, poprípade zamedziť možnosti tlače určitej skupine zamestnancov. Prax ukazuje, že kontrola nákladov na tlač je v súčasnosti kľúčová.

Cloudová služba

Autorizačný systém AAA Cloud poskytuje spoločnosť Xerox ako službu. Ročný poplatok zahŕňa pridelenie servera, licencie, licenčnú službu a podporu.

Bezpečnosť systému

Každé multifunkčné zariadenie disponuje pohodlným a zároveň bezpečným prihlásením k tlači a cloudovým úložiskám, ako je napríklad Google Drive, OneDrive, Dropbox alebo Concur. Na odblokovanie je možné použiť PIN kód na paneli, ale v ponuke je aj možnosť bezkontaktnej karty či použitie smart telefónov a systémov NCF i QR kódu.

ik