Domov Témy Dodávateľ mesiaca EPSON: V najmenšom prevedení aj pre profesionálov

EPSON: V najmenšom prevedení aj pre profesionálov

1170
0

Ideálna je pre skúsených profesionálov – architektov, projektantov, dizajnérov či učiteľov, začínajúce menšie podniky, malé kancelárie a detašované či vysunuté pracoviská, ale i pre tých, ktorí pracujú z domu. Nová 24-palcová tlačiareň SureColor T2100 od spoločnosti Epson patrí v jej portfóliu medzi najmenšie a finančne najdostupnejšie veľkoformátové tlačiarne.

Štvorfarebné zariadenie patrí do triedy profesionálnych tlačiarní série T. Využíva technológiu tlačovej hlavy Epson PrecisionCore MicroTFP a technológiu Nozzle Verification Technology, ktorá automaticky zisťuje a upravuje stav dýz. Použitím pigmentových atramentov UltraChrome XD2 od Epsonu sa dosiahne trvanlivá tlač, ktorá si zachová svoju kvalitu aj pri dlhoročnej archivácii. Vďaka týmto atramentom sa vytvárajú kvalitné výtlačky so žiarivými farbami a ostrými líniami a sú vhodné pre takmer akýkoľvek druh papiera, či už na vnútorné alebo vonkajšie použitie. Model ponúka rozlíšenie 2 400 x 1 200 dpi a maximálnu rýchlosť 43 sekúnd pri formáte A1.

Viacúčelové využitie

Funkcia automatického prepínania umožňuje tlačiarni prepínať medzi veľkoformátovou rolkou papiera a hárkami papiera formátu A4 alebo A3 bez toho, aby do toho musel užívateľ manuálne zasahovať. Týmto sa otvára praktický priestor využitia s možnosťou používať tlačiareň na viacero účelov. Okrem spomínaných formátov tlačí aj na hárky veľkosti A1, A2, B1, B2, B3 a B4 s hrúbkou papiera od 0,05 do 0,27 mm. Tlačiareň je vybavená integrovanou bezdrôtovou konektivitou a konektivitou wi-fi Direct s možnosťou priamej tlače z tabletov a smartfónov a k dispozícii je aj nový 4,3-palcový farebný dotykový displej s jednoduchým a intuitívnym ovládaním a navigačným menu. SureColor T2100 patrí medzi prenosné zariadenia (hmotnosť 27 kg) s možnosťou umiestnenia na stôl alebo na vlastný podstavec. Na trhu je tlačiareň k dispozícii od mája 2020.

ik