Domov Témy Dodávateľ mesiaca Igepa predstavuje ucelenú ponuku materiálov pre digitálnu tlač

Igepa predstavuje ucelenú ponuku materiálov pre digitálnu tlač

1093
0
IGEPA

Portfólio oddelenia digitálnej tlače

Digitálna tlač v súčasnej dobe často nahrádza ofsetovú alebo ju aspoň dopĺňa. Často vidíme tradičné tlačiarne, ktoré vedľa ofsetových strojov majú i technológie pre digitálnu tlač. Kvalitou výtlačkov už sa totiž navzdory predsudkom väčšinou vyrovnajú, rozdiel je v efektivite v závislosti na náklade. Nejde len o cenu výtlačku, ale aj pomerne časovo a personálne náročnú predtlačovú prípravu, ktorá v prípade digitálnej tlače odpadá. Naviac je dnes veľmi moderná personifikácia, ktorú ofset neponúka.

Tento trend si veľmi dobre uvedomujeme. Roky ponúkame materiály pre digitálnu tlač v oblasti signmakingu. Tohoto roku sme sa ale rozhodli vstúpiť naplno i do hárkovej digitálnej tlače na báze suchého toneru a ink jet. Mikro oddelenie digitálnej tlače sa aj pre nás stalo spojovacím mostíkom medzi zákazníkmi z reklamného priemyslu a tradičnými tlačiarňami. Inšpiráciu čerpáme z oboch divízií.  Z celej ponuky vyberáme niekoľko, z rôznych dôvodov zaujímavých, materiálov vhodných pre digitálnu tlač na báze suchého toneru:

GalerieArt Digi Gloss / Silk

Papier je charakteristický rovnomerným hladkým povrchom, rozmerovou stálosťou, vysokou belosťou a vysokou opacitou, vďaka čomu je možné docieliť vysoký kontrast tlače oproti štandardným obojstranne natieraným papierom. Materiál GalerieArt Digi je odporúčaný pre tlač suchými tonermi a certifikovaný pre tlač HP Indigo.

Color Copy Coated Glossy / Silk

Fotopapier pre digitálnu tlač na báze suchého toneru. Pre docielenie najvyššej kvality tlače je povrch špeciálne prispôsobený pre vysoké fixačné teploty pri prechode tlačovým strojom.

MAESTRO supreme

Exkluzívny veľmi hladký nenatieraný papier ideálny pre ľahké farebné laserové aplikácie. Vysoká úroveň belosti a vysoká opacita  zaisťujú pôsobivé farebné kontrasty a bezproblémovú obojstrannú tlač.

IGEPA Autocopy

Kvalitný samoprepisujúci papier s vyššou gramážou pre ľahší priechod tlačovým strojom.

DNS performance plus

Ekonomický, univerzálny, bezdrevný, nenatieraný papier so zníženou prašnosťou. Dodávaný tiež vo veľkých formátoch ako pre-print.

Magne Cote Digital

Magnetický papier pre digitálnu tlač, natieraný polo-lesklý papier s magnetickou fóliou pre interiérové použitie.

Ďalej môžeme ponúknuť celý rad materiálov: od bežných nenatieraných papierov, cez natierané a samolepiace, až po špeciálne fólie.

Spomínané materiály máme skladom v ČR. Mnoho ďalších je rýchlo dostupných v našich európskych skladoch. Postupne materiály pre digitálnu tlač predstavujeme našim zákazníkom, máme pripravené promo akcie i vzorky na vyskúšanie. Do budúcna chceme tento sortiment rozširovať. Vidíme v ňom silný potenciál a budúcnosť hárkovej tlače.

igepa

Igepa velkoobchod papírem spol. s r.o.
společnost skupiny IGEPA group
Ke Stadionu 400
250 70 Odolena Voda