Domov Prax Ako na... Coffee Break FESPA sa vracia so svojou druhou sériou.

Coffee Break FESPA sa vracia so svojou druhou sériou.

772
0

V utorok 18. mája o 10:00 FESPA prichádza s témou ako zaistiť spokojnosť zákazníkov – a zamerať sa na cieľ! Diskusia zameraná na dôležitosť porozumenia očakávaniam zákazníkov a na to, ako im poradiť pri stanovení cieľa, ktorý má výroba dosiahnuť.

Po úspešnej prvej sérii, ktorú viac ako 84% jej účastníkov odporučilo, pripravila FESPA druhú sériu online-diskusií pri káve.

V utorok tak na webinári zvážime priority úspechu, konzistencie, jasnosti a merania od zakázky po zakázku, aj na základe overenia workflow.

Paul Sherfield
Dennis Craig

Paul Sherfield, odborník FESPA na farby, sa pripojí z poradenskej spoločnosti The Missing Horse. Paul, ktorý je dobre známy v tlačiarenskom a predmediálnom priemysle, má značné vedomosti o digitálnych pracovných tokoch a špeciálne skúsenosti s obchodnými dôvodmi týchto systémov.

Dennis Craig je reprografický špecialista s 35-ročnými skúsenosťami v oblasti veľkoformátovej tlače a POS balenia. Craig nedávno založil spoločnosť Color Den so svojím synom Alexom, aby sa zameral na profesionálne predtlačové služby – riadenie procesov a 3D dizajnové štrukturálne projekty.

Nenechajte si ujsť príležitosť učiť sa od odborníkov v odbore a klásť otázky na konci webinára. Zaregistrujte sa ešte dnes.